loading
Szerviz és javítás

Szerviz és javítás

Mint bármely más járműnek, az Ön autójának is rendszeres szervizelésre van szükségre annak érdekében, hogy a legjobb állapotban maradjon és megőrizze az értékét. Garancia időn belül és azon túl is!

Rendelkezünk specifikus szerszámokkal és legújabb számítógépes diagnosztikai berendezésekkel.

Szervizünk bármilyen típusú járműveket javít.
Bármilyen típusú márka szakszerű javítását vállaljuk,gyári minőségben!
A műhely jelenleg nyolcállásos, melyben egyszerre 9 gépjármű javítására van lehetőség. A szerviz jól felszerelt, a legkorszerűbb motordiagnosztikai berendezés szolgálja az esetleges hibák könnyű, gyors felismerését. Szervizelés, javítás alkalmával, amennyiben igény van rá, csereautót biztosítunk.
A szerviz közvetlen kiegészítője a karosszéria-javításokra kialakított műhely és fényező kamra. A környezetvédelmi előírásoknak megfelelő fényező kamrában végezzük a fényezési munkákat, és számítógéppel keverjük hozzá helyben a festékeket.
Szervizünkben évente körülbelül 2500 autó javítását végezzük el. Mindezek mellett alkatrész értékesítéssel, és alkatrészek beszerelésével foglalkozunk. Müszaki vizsgára való felkészítést illetve műszaki vizsgáztatást végzünk helyben.
Szervizünk az eddigiek mellett új szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére. Minden típusú gépjármű klímaígáz feltöltését, utántöltését, ellenőrzését vállaljuk.
2005. november 02-től felkészítés után helyben műszaki vizsga készül, akár szombaton is!
Kézimosás és kárpittisztítás - szárazgőzzel is-.
A legmodernebb 4 fejes, lézeres futóműbeállitógéppel várjuk ügyfeleinket.

Várjuk hívását! Központi telefonszám: 59/321-134 20-as mellék

Vagy hívja munkatársainkat:


Abonyi Gyögy tel.: 20/993-3304 e-mail: abonyi.gyorgy@sandorservice.hu


Nagy Gábor tel.: 20/434-7555 e-mail: gnagy@sandorservice.hu

Szerviz bejelentkezés
Szerviz bejelentkezés